2016-03-23: Smakprov från matchen Växjö Lakers HC – Linköping HC 3-1

VäXJö, SVERIGE - 23 MARS 2016 :  Växjö 64 Eric Martinsson skada sin näsa blodig efter en tackling under matchen i SM-kvartsfinal mellan Växjö och Linköping på Vida Arena i Växjö den 23 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, SM-kvartsfinal, Växjö, Linköping skada skadan ont smärta pain injury injuries

VäXJö, SVERIGE – 23 MARS 2016 : Växjö 64 Eric Martinsson skada sin näsa blodig efter en tackling under matchen i SM-kvartsfinal mellan Växjö och Linköping på Vida Arena i Växjö den 23 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från SM-kvartsfinal match 4, Växjö Lakers HC – Linköping HC 3-1.  Totalt finns det 72 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency,

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.