2016-03-25: Smakprov från matchen Mörrums GoIS IK – Olofströms IK 3-4

MÖRRUM, SVERIGE - 25 MARS 2016 : 0-1 målskytten Olofström 4 Dave Lindarv jubla ikapp med lagkamrat under matchen i Kval till HockeyEttan mellan Mörrum och Olofström på Jössarinken i MÖRRUM den 25 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, Kval till HockeyEttan, Mörrum, Olofström jubel jublande glad glädje lycka happy happiness celebration celebrates

MÖRRUM, SVERIGE – 25 MARS 2016 : 0-1 målskytten Olofström 4 Dave Lindarv jublar ikapp med Olofström 66 Viktor Grren under matchen i Kval till HockeyEttan mellan Mörrum och Olofström på Jössarinken i MÖRRUM den 25 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från kvalserien till HockeyEttan Mörrums GoIS IK – Olofströms IK 3-4, ett resultat som innebär att Mörrum spelar i division 2 nästa säsong medan Olofström fortsätter sin jakt på ett division 1 kontrakt..  Totalt finns det 56 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency,

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.