2016-03-20: Smakprov från matchen Mörrums GoIS IK – Varberg HK 3-4

MÖRRUM, SVERIGE - 20 MARS 2016 :  Huvuddomare Robin Karlsson i samspråk med Mörrum tränare Andreas Ernebrand under matchen i Kval till HockeyEttan mellan Mörrum och Varberg på Jössarinken i MÖRRUM den 20 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, Kval till HockeyEttan, Mörrum, Varberg

MÖRRUM, SVERIGE – 20 MARS 2016 : Huvuddomare Robin Karlsson i samspråk med Mörrum tränare Andreas Ernebrand under matchen i Kval till HockeyEttan mellan Mörrum och Varberg på Jössarinken i MÖRRUM den 20 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från kvalserien mot HockeyEttan Mörrums GoIS IK – Varberg HK 3-4  Totalt finns det 48 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency,

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.