2016-09-19: Smakprov från matchen Tingsryds AIF – HC Vita Hästen 2-1

Tingsryd 18 Jacob Dahlström firar sitt 2-1 mål med lagkamrater framför hemmaklacken under matchen i HockeyAllsvenskan mellan Tingsryd och Vita Hästen på Nelson Garden Arena i Tingsryd den 19 september ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Tingsryd 18 Jacob Dahlström firar sitt 2-1 mål med lagkamraterna framför hemmaklacken under matchen i HockeyAllsvenskan mellan Tingsryd och Vita Hästen på Nelson Garden Arena i Tingsryd den 19 september ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från matchen i HockeyAllsvenskan mellan Tingsryds AIF och HC Vita Hästen 2-1 i Nelson Garden Arena.  Totalt finns det 89 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency,

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.