2016-09-14: Smakprov från matchen Tingsryds AIF – Södertälje SK 1-2

TINGSRYD, SVERIGE - 14 SEPTEMBER 2016 :  Tingsryd 54 Adam Schmidt bryter in mot Södertälje målet under matchen i HocleyAllsvenskan mellan Tingsryd och Södertälje på Nelson Garden Arena i Tingsryd den 14 september ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, HocleyAllsvenskan, Tingsryd, Södertälje

Tingsryd 54 Adam Schmidt bryter in mot Södertäljemålet under matchen i HocleyAllsvenskan mellan Tingsryd och Södertälje på Nelson Garden Arena i Tingsryd den 14 september ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från premiären av HockeyAllsvenskan mellan Tingsryds AIF och Södertälje SK 1-2 i Nelson Garden Arena.  Totalt finns det 90 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency,

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.