2016-09-21: Smakprov från matchen KRIF Hockey – IF Troja/Ljungby

Troja Ljungby 64 Alexander Lindqvist Hansen jubla efter 0-4 målet medan KRIF målvakt 35 Isak Edman deppar under matchen i HockeyEttan mellan KRIF och Troja på Soft Center Arena i Kallinge den 21 september ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Troja Ljungby 64 Alexander Lindqvist Hansen jubla efter 0-4 målet medan KRIF målvakt 35 Isak Edman deppar under matchen i HockeyEttan mellan KRIF och Troja på Soft Center Arena i Kallinge den 21 september ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Då det finns ett stort intresse och nyfikenhet ute i ishallarna jag besöker angående bilder från målburskameran, så kommer urvalet på bilder från matchen mellan KRIF Hockey och IF Troja/Ljungby 2-4 i Soft Center Arena enbart innehålla bilder från målburskameran. Många av bilderna kommer inte att bli publicerade någon annanstans än just här på hemsidan.

Förutom matchmoment i spelet framför mål, kan man ta bilder med lite andra infallsvinklar, och ibland kan man av misstag ta bilder med fjärrkontrollen som man inte är medveten om, och som blir riktigt bra (hoppas inte du tar illa upp Peter Landqvist att du är med på en av bilderna…). Snösprut kan ibland fördärva resten av perioden innan jag kommer åt att putsa glaset, men ibland skapar det en närhet med sin ”skitiga look” i bilden, smaken är ju som baken.

Totalt finns det 65 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency,

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.