2016-04-11: Smakprov från matchen Växjö Lakers HC – Skellefteå AIK 4-3 SD

VÄXJÖ, SVERIGE - 11 APRIL 2016 : Skott av Växjö 49 Ilkka Heikkinen under matchen i SM-semifinal mellan Växjö och Skellefteå på Vida Arena i VÄXJÖ den 11 april ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, SM-semifinal, Växjö, Skellefteå

VÄXJÖ, SVERIGE – 11 APRIL 2016 : Skott av Växjö 49 Ilkka Heikkinen under matchen i SM-semifinal mellan Växjö och Skellefteå på Vida Arena i VÄXJÖ den 11 april ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från SM-semifinal match 6 Växjö Lakers HC – Skellefteå AIK 4-3 i sudden.  Totalt finns det 63 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency, Sjunde och direkt avgörande match lagen emellan på onsdag, vinst för Växjö där innebär ytterligare minst två matcher i Vida Arena, vid förlust är min hockeysäsong över.

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.