2016-04-15: Hoby GIF – Sölvesborgs GoIF U 1-3

BRäKNE-HOBY, SVERIGE - 15 APRIL 2016 : Match mellan Hoby GIF och Sölvesborgs GoIF U på Bräknevallen i Bräkne-Hoby den 15 april ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, Calegula, Hoby GIF, Sölvesborgs GoIF U

BRäKNE-HOBY, SVERIGE – 15 APRIL 2016 : Match mellan Hoby GIF och Sölvesborgs GoIF U på Bräknevallen i Bräkne-Hoby den 15 april ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Hoby GIF hade ikväll hemmapremiär i division 5 mot Sölvesborgs GoIS U på Bräknevallen, en match som slutade med förlust 1-3. Matchstart var kl. 18.30, och med mulet väder blev det allt mörkar under den andra halvleken vilket innebar att ISO-talen fick skruvas upp allt eftersom som den andra halvleken fortskred, likaså tvingades jag att öka slutatiden, men till sist var det allt för mörkt och de sista fotona blev tyvärr med mycket brus. De första regndropparna kom dessutom i slutminuterna……..

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

1 ping

  1. […] Fredagen den 15:e april var det hemmapremiär för herrlaget, och matchbilder hittar ni här >>> […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.