2016-06-11: Herr: Hoby GIF – AIK Atlas 1-0

Glada miner i Hoby GIF efter slutsignalen

Glada miner i Hoby GIF efter slutsignalen

Hoby GIFs herrlag tog sin andra raka seger på Bräknevallen när man idag besegrade AIK Atlas med 1-0. Atlas hade vinden i ryggen i den första halvleken och jobbade med långbollar på djupet medan Hoby nyttjade mer kortpassningsspel. Den första halvleken blev mållös, men tre gula kort delade domaren ut till Atlasspelar under halvleken.

I den andra halvleken skapade Hoby ett par vassa chanser i inledningen, men samtliga blev resultatlösa. Det skulle dröja till matchens 72:a minut innan publiken fick se ett mål, och det var Hoby som stod för målet. En snabb spelvändning nere på egen planhalva på högerkanten, bollen gick över på vänsterkanten precis efter mittlinjen, Ola Petersson misslyckades med sin dragning men lyckades med lite tur ändå komma förbi sin ”gubbe”, sedan vickade han bollen på djupet till Timmie Olofsson, Timmie förvaltade passningen genom att passera den utrusande Atlasmålvakten Henric Emrygert för att sedan rulla in bollen i ett övergivet Atlasmål. Det skulle visa sig att detta var segermålet då Atlas inte mäktade med att få till en kvittering innan domaren blåste av matchen.

1 ping

  1. […] Matchbilder från Hoby GIF – AIK Atlas 1-0 hittar ni här >>> […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.