2016-06-02: Herr: Hoby GIF – Hasslö GoIF 2-0

2016-06-02 Hoby GIF - Hasslö GoIFHoby GIFs herrlag tog den första trepoängaren för säsongen när man besegrade gästande Hasslö GoIF med 2-0 (1-0) på Bräknevallen. Hoby var det något starkare laget i den första halvleken, men Hasslö saknade inte målchanser. Matchens första mål kom när Hobys Timmie Olofsson pricksköt 1-0 i bortre burgaveln bakom Hasslös målvakt Martin Karlsson.

Den andra halvleken var jämnare, Hoby gjorde halvlekens enda mål, återigen hette målskytten Timmie Olofsson, och Timmie fiskade upp en boll i straffområdet efter en frispark, vände upp och denna gång med vänstern placera in 2-0 bakom Martin Karlsson. Detta stod sig matchen ut trots att Hasslö försökte forcera för att få till en reducering.

1 ping

  1. […] Förra veckan var det Hoby GIFs damlag som tog säsongens första trepoängare, och igår kväll var det dags för herrlaget att ta sin första seger för säsongen när man besegrade Hasslö GoIF med 2-0 (1-0). Matchbilder från matchen hittar ni här >>> […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.