2016-10-22: Smakprov från matchen FBC Kalmarsund – Täby FC IBK 4-8

Kalmarsund 14 lagkapten Josefine Bengtsson och Täby 32 Jennifer Stålhult med fokus på bollen under matchen i SSL mellan Kalmarsund och Täby på Kalmar Sportcenter i KALMAR den 22 Oktober ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Kalmarsund 14 lagkapten Josefine Bengtsson och Täby 32 Jennifer Stålhult med fokus på bollen under matchen i SSL mellan Kalmarsund och Täby på Kalmar Sportcenter i KALMAR den 22 Oktober ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från SSL Dam mellan FBC Kalmarsund – Täby FC IBK 4-8. Totalt finns det 68 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency.

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.