2016-10-21: Smakprov från matchen Tingsryds AIF – IK Oskarshamn 4-2

Tingsryd 81 Filip Owesson jubka efter Tingsryd 17 Emil Forslund (ej i bild) 4-2 mål under matchen i HockeyAllsvenskan mellan Tingsryd och Oskarshamn på Nelson Garden Arena i Tingsryd den 21 Oktober ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Tingsryds #81 Filip Owesson jublar efter Tingsryd 17 Emil Forslund (ej i bild) 4-2 mål under matchen i HockeyAllsvenskan mellan Tingsryd och Oskarshamn på Nelson Garden Arena i Tingsryd den 21 Oktober ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från HockeyAllsvenskan mellan Tingsryds AIF – IK Oskarshamn 4-2 .Totalt finns det 78 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency.

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.