2016-07-01: Bildspecial: Wild Wheels Cruising 2016

2016-07-01 Wild Wheels - CruisingWild Wheels i Kallinge arrangerade sin årliga cruising igår kväll, med start uppe i Kallinge vid Soft Center Arena med ”målgång” i de centrala delarna av Ronneby. I år var det 10-årsjubileum, med fler bilar än någonsin på cruisingen. Cruisingen arrangeras på fredagskvällen innan Nostalgia -helgen i Brunnsparken.

Wild Wheels är en klubb för entusiaster med intresse för amerikanska bilar, men även europeiska bilar anslöt på vägen från Kallinge ner till Ronneby, liksom Epa/A-traktorer och andra fordon typ mopeder och motorcyklar.

Denna bildspecial består av drygt 650 bilder, tanken var i år att jag inte bara skulle fokusera på själva bilarna utan även de som fanns i bilarna, men när jag i sista stund bytte fotoväska fick jag inte med mig min filter till objektiven som jag hade tänkt skulle ta bort speglingen i framrutorna på bilarna. Det blev därför även i år mycket bilar, men i ”cabbarna”, där kunde jag fånga lite stämningar och människor i bilderna.

1 ping

  1. […] Igår kväll befann jag mig på Kungsgatan i Ronneby och fotograferade alla den fina bilarna på Wild Wheels Cruising Festival. Jag har publicerat drygt 650 bilder från evenemanget, och bilderna hittar ni här >>> […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.