2016-04-07: Smakprov från matchen Växjö Lakers HC – Skellefteå AIK 2-1

VÄXJÖ, SVERIGE - 7 APRIL 2016 : Växjö 87 Robert Rosén hoppa över 2-1 målskytten Växjö 10 Richard Gynge under matchen i SM-semifinal mellan Växjö och Skellefteå på Vida Arena i VÄXJÖ den 7 april ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, SM-semifinal, Växjö, Skellefteå jubel jublande glad glädje lycka happy happiness celebration celebrates

VÄXJÖ, SVERIGE – 7 APRIL 2016 : Växjö 87 Robert Rosén hoppar över 2-1 målskytten Växjö 10 Richard Gynge under matchen i SM-semifinal mellan Växjö och Skellefteå på Vida Arena i VÄXJÖ den 7 april ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

 

VÄXJÖ, SVERIGE - 7 APRIL 2016 : Skellefteå 13 Mattias Ritola krocka med Växjö målvakt 41 Cristopher Nihlstorp som blev skadad och fick utgå med 11 sekunder kvar av matchen under matchen i SM-semifinal mellan Växjö och Skellefteå på Vida Arena i VÄXJÖ den 7 april ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, SM-semifinal, Växjö, Skellefteå skada skadan ont smärta pain injury injuries

VÄXJÖ, SVERIGE – 7 APRIL 2016 : Skellefteå 13 Mattias Ritola krockade med Växjö målvakt 41 Cristopher Nihlstorp som blev skadad och fick utgå med 11 sekunder kvar av matchen under matchen i SM-semifinal mellan Växjö och Skellefteå på Vida Arena i VÄXJÖ den 7 april ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från SM-semifinal match 4 Växjö Lakers HC – Skellefteå AIK 2-1.  Totalt finns det 55 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency, Foto- och ishockeyäsongen lever minst en match till Vida Arena, nästa match i Vida Arena är på måndag 11:e april.

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.