2016-03-19: Smakprov från matchen Växjö Lakers HC – Linköping HC 2-3

VäXJö, SVERIGE - 19 MARS 2016 :  LHC 23 Niklas Persson skricker ut sitt jubel efter sitt 2-3 mål under matchen i SM-kvartsfinal mellan Växjö och Linköping på Vida Arena i Växjö den 19 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, SM-kvartsfinal, Växjö, Linköping jubel jublande glad glädje lycka happy happiness celebration celebrates

VäXJö, SVERIGE – 19 MARS 2016 : LHC 23 Niklas Persson skricker ut sitt jubel efter sitt 2-3 mål under matchen i SM-kvartsfinal mellan Växjö och Linköping på Vida Arena i Växjö den 19 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från SM-kvartsfinal 2 mellan Växjö Lakers HC – Linköping HC 2-3…   Totalt finns det 62 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency,

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.