2016-03-13: Smakprov från matchen Mörrums GoIS IK – Hanhals IF 2-4

MÖRRUM, SVERIGE - 13 MARS 2016 : Hanhals 90 Anton Bruswed jubla efter sitt 1-4 mål under matchen i Kval till HockeyEttan mellan Mörrum och Hanhals på Jössarinken i MÖRRUM den 13 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, Kval till HockeyEttan, Mörrum, Hanhals jubel jublande glad glädje lycka happy happiness celebration celebrates

MÖRRUM, SVERIGE – 13 MARS 2016 : Hanhals 90 Anton Bruswed jubla efter sitt 1-4 mål under matchen i Kval till HockeyEttan mellan Mörrum och Hanhals på Jössarinken i MÖRRUM den 13 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från kvalserien til lHockeyEttan Mörrums GoIS IK – Hanhals IF 2-4..   Totalt finns det 52 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency,

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.