2016-03-05: Smakprov från matchen Karlskrona HK – MODO Hockey 1-2

KARLSKRONA, SVERIGE - 5 MARS 2016 : Karlskrona assisterande tränare Torbjörn Karlsson under matchen i SHL mellan Karlskrona och MODO på ABB Arena Karlskrona i KARLSKRONA den 5 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, SHL, Karlskrona, MODO

KARLSKRONA, SVERIGE – 5 MARS 2016 : Karlskrona assisterande tränare Torbjörn Karlsson i KARLSKRONA den 5 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från SHL och matchen Karlskrona HK – MODO Hockey 1-2. Totalt finns det 74 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency,

Det var en seg ”dag på jobbet”, möttes i entrédörren att matchen var försenad med tre timmar och 15 minuter pga flygplansstrul i Ö-vik. Det skulle till sist visa sig att matchen kom igång kl. 20.00 istället för kl. 16:00 som var ursprunglig starttid, vilket innebar att jag var på plats 5,5 timme innan matchstart, riktigt öken.

MODO valde att komma med endast tre femmor för att på så sätt spara flygbränsle så att man kunde klara flygningen mellan Ö-vik och Kallinge utan mellanlandning för tankning, för att på så sätt spara lite tid. Flygplanskarusellen innebar att ett plan som stod i Stockholm fick flyga upp till Ö-vik och hämta MODO’s spelare o ledare och flyga dem till Kallinge, sedan fick det planet flyga tillbaka till Stockholm då de hade en inplanerad flygning från Stockholm. När MODO skulle flyga hem så skulle ett annat flygplan komma från Danmark och plocka upp dem och flyga hem dem från Kallinge till Ö-vik.

Testet med att köra med ”back button focusing” slog väl ut, så det blir till att ”programmera” om samtliga kameror till detta sätt att fokusera.

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.