«

»

mar 04 2016

Fokuserad på fokus

Kallibreringshjälpmedel

Kallibreringshjälpmedel

Idag har jag fokuserat på fokuseringen, justerat kamerorna för de olika ,hittade både lite fram- och bakfokus i mina kombinationer mellan objektiv och kameror. Jag har också ställt om ”huvudkameran”, den kameran (Canon EOS 1D Mark IV) som jag använder till mitt Sigma 2.8 / 120-300 mm objektiv, ställt om den i den mening att jag nu skall testa och köra med ”back button focusing”. Back button focusing innebär att jag flyttar fokuseringen från att ha haft den på avtryckaren till att han den på Focus-On knappen på baksidan. Det skall bli intressant och se hur mycket bättre fokuserade bilder jag kommer få ut av de två aktiviteterna.

Fokuskontroll

Fokuskontroll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *