2017-06-17: Smakprov från matchen Hoby GIF – FK Karlshamn United 1-4

2017-06-17 Hoby GIF - FK Karlshamn United

Hoby GIF tog emot FK Karlshamn United på Bräknevallen i en tidig seriefinal, en match som slutade med Karlshamnsseger 1-4 (0-0).

Den första halvleken slutade mållös, mycket tack vare ett par högkvalificerade räddningar av Andreas Johansson i Hobymålet, men Hoby hade också en riktigt het målchans. Den andra halvleken hade knappt hunnit börja innan Karlshamns Ilir Alaj gjorde 0-1, Karlshamn utökade ledningen i 50:e matchminuten på straff genom Denis Jahic, en straff som linjemannen signalerade för från sidlinjen. Även 0-3 skulle komma efter en snabb frispark från mittlinjen som friställde Ilir Alaj som kunde kontrollerat lägga in bollen bakom Andreas Johansson i Hobymålet.

Adam Kronberg kunde sedan reducera Karlshamns ledning till 1-3, och Hoby hade också ett jätteläge att reducera till 2-3, men Ognjen Sokcic gjorde en jätteparad i Karlshamsnmålet. Istället för 2-3 där, kunde Ilir Alaj fastställa slutresultatet till 1-4, Ilir Alajs tredje mål i matchen. I slutminuterna viftade ånyo linjemannen för en straff till Karlshamn, men denna gång fick han inte med sig huvuddomaren i den bedömningen. Karlshamns seger innebär att man har tagit ett rejält grepp om serieledningen. 

Ilir Alaj laddade upp strax innan matchstart med korv och bröd, en uppladdning som innebar hattrick!

Ilir Alaj laddade upp strax innan matchstart med korv och bröd, en uppladdning som innebar hattrick!

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

1 ping

  1. […] Idag bevakade jag matchen Hoby GIF – FK Karlshamn United på Bräknevallen, matchbidler samt ett kortare referat hittar ni här >>> […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.