2017-01-19: Bildspecial: Felix Göthberg

2017-01-19 Växjö - Mullsjö

Bildspecial på Felix Göthberg får bli bidraget från gårdagens match i SSL Herr mellan Växjö IBK och Mullsjö AIS (8-6) i Fortnox Arena i Växjö. Det har varit en omtumlande vecka för Felix, först ett stort uppslag i Smålandsposten, sedan uttagen i juniorlandslaget, och igår debut i SSL för Växjö Vipers då han lånades in från Växjöklubben IBK Vöiker pga många sjukdomar i Växjö Vipers. Men det stannade inte där, utan i debuten igår passade han på att göra två mål för Växjö Vipers. Felix tycks vara en spelare som kan fira sina mål på ett sätt som vi fotografer älskar, där vi kan fånga känslan i ögonblicket!

Totalt finns det 106 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency.

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.