2016-10-30: Smakprov från matchen FBC Kalmarsund – Linköping IBK 3-4

Linköping 71 Maja Liljeroth skott går i mål bakom Kalmarsund målvakt 22 Sanna Mangs till seger 3-4 när det återstår en sekund av tredje perioden och Linköping 14 Yamou Njai skriker ut sin glädje under matchen i SSL mellan Kalmarsund och Linköping på Kalmar Sportcenter i KALMAR den 30 Oktober ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Ibland ställs det på sin spets när en match skall avgöras, det ena laget skall vinna medan det andra kommer att förlora, men att segermålet kommer efter 59:59, det är extra tufft.

Kalmarsunds damer ledde inför den tredje och sista perioden med 3-1 mot gästande Linköping igår, men Linköping gick på knock i inledningen av den tredje perioden, och efter 03.27 hade Linköping kvitterat och hade sedan bud på fler mål. Kalmarsund lyckades dock få stopp på Linköpings målfabrikation, men Linköping förde spelet och efter 12.34 valde Kalmarsund att ta timeout för att försöka få till en förändring av matchbilden.

3-3 stod sig in i sista minuten av den tredje perioden, Linköping fick frislag/inslag nere i vänstra offensiva sarghörnet när det återstod 10-talet sekunder av perioden, och med bara en sekund kvar av perioden och matchen kunde Linköpings Maja Liljeroth göra segermålet 3-4 bakom Kalmarsunds målvakt Sanna Mangs.Lika glada som Linköpings spelare var, lika bedrövade var Kalmarsunds spelare, så mycket glädje och depp samtidigt med bara några meters mellanrum, visar hur grym idrotten ibland kan vara när en match måste avgöras..Linköping vann skotten i den tredje perioden med 5-24, vilket visade Linköpings beslutsamhet när det var dags att avgöra matchen.

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från matchen mellan FBC Kalmarsund – Linköping IBK 3-4. Totalt finns det 97 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency.

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!