Sju matcher på nio dagar

KRIF 10 Castan Sommer skriker ut sin glädje efter KRIF 9 Sebastian Bengtsson (ej i bild) 7-1 m,ål under matchen i HockeyEttan mellan KRIF och Dalen på Soft Center Arena i Kallinge den 2 oktober ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

KRIF 10 Castan Sommer skriker ut sin glädje efter KRIF 9 Sebastian Bengtsson (ej i bild) 7-1 mål under matchen i HockeyEttan mellan KRIF och Dalen på Soft Center Arena i Kallinge den 2 oktober ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Jag har varit inne i en period med många matchbevakningar, sju matcher på de nio senaste dagarna, känns som om man har haft klippkort på Riksväg 27, totalt ca 116 mil längs vägarna. Nu går det in i en lugnare period med endast två matcher under vecka 40, Tingsryd i HockeyAllsvenskan på onsdag ocj KRIF Hockey i HockeyEttan på söndag.

De sju senaste bevakningarna:

Lördag 24/9: SSL Dam: FBC Kalmarsund – Endre IF
Söndag 25/9: SSL Herr: Växjö IBK – Karlstad IBF
Tisdag 27/9: SHL: Växjö Lakers HC – Leksands IF
Onsdag 28/9: HockeyAllsvenskan: Tingsryds AIF – BIK Karlskoga
Torsdag 29/9: SSL Herr: Växjö IBK – Höllvikens IBF
Lördag 1/10: SHL: Växjö Lakers HC – Luleå HF
Söndag 2/10: HockeyEttan: KRIF Hockey – HC Dalen

Taggat innan match under matchen i SSL mellan Växjö och Höllviken på Fortnox Arena i VÄXJÖ den 29 september ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Taggat innan match under matchen i SSL mellan Växjö och Höllviken på Fortnox Arena i VÄXJÖ den 29 september ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.