2016-05-22: Herr: Hoby GIF – Sölve BK 1-3

Johannes Larsson inser att hans kapning just har inneburit rött kort och utvisning

Johannes Larsson inser att hans kapning just har inneburit rött kort och utvisning

Hoby GIF tog emot Sölve BK på Bräknevallen ikväll i div. 5 Blekinge, och det blev en ny förlust för nykomlingarna Hoby GIF. Endast en poäng efter sju omgångar och målskillnaden 4-22 visar på att div. 5 är mer än bara snäppet bättre än förra säsongens div. 6.

Dagens första halvlek slutade mållös där Sölve hade den bästa målchansen med en straffspark som gick i ribban och över. I inledningen av den andra halvleken (47 min) kunde Sölve ta ledningen i den byiga medvinden genom Jonas Berg, och sedan kunde Sölve utöka ledningen till 0-2 efter en frispark där målet noterades som självmål, tid 64 minuten.

Hoby gav inte upp utan jagade en reducering, och Emil Stenberg kunde reducera i 82 matchminuten efter en målvaktsretur på Timmie Olofsson skott, men minuten senare åkte först Geovanni Lucero på en varning, och spelsekvensen direkt därefter fick Johannes Larsson rött kort efter en kapning bakifrån av en Sölvespelare: Hoby kunde med en man mindre dock skapa press framför Sölves mål bl a efter ett par hörnor, men med en man mindre och en ohämmad offensiv uppstod luckor bakåt, något som Sölve kunde utnyttjade på stopptid och fastställa slutresultatet 1-3 genom Jonas Berg.

1 ping

  1. […] Matchbilder och lite matchkommentarer från kvällens match mellan Hoby GIF och Sölve BK (1-3) hittar ni här >>> […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.