2016-05-09: Dam: Hoby GIF – Ramdala IF U 2-9

2016-05-09 Hoby GIF - Ramdala IF U

Hoby GIF tog emot Ramdala IF U på Bräknevallen ikväll i Div. 4 Tingsryd Dam. En klarblå himmel och drygt 20 grader varmt med svag vind var de yttre förutsättningarna denna kväll. Ramdala tog ledningen redan efter fem minuter, och innan halvleken var över hade Ramdala tagit en 0-3 ledning.

I den andra halvleken kunde sedan Ramdala sedan utöka sin ledning till slutresultatet 2-9. Stor segerorganisatör i Ramdala var Emma Andersson som var inblandad i mycket av Ramdalas offensiva spel. Ramdala spelade fyndigt och med ett rappt passningsspel utnyttjades hela planens yta medan Hoby stundtals slet bara för att kunna lyfta upp bollen på motståndarnas planhalva.

1 ping

  1. […] Igår var jag på Bräknevallen och fotograferade Hoby GIF – Ramdala IF U i Div. 4 Tingsryd Dam, bilder från den matchen hittar ni här >>> […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.