2016-04-26: Dam: Hoby GIF – Hällaryds IF 1-4

BRäKNE-HOBY, SVERIGE - 26 APRIL 2016 : Match mellan Hoby GIF Dam och Hällaryd Dam på Bräknevallen i Bräkne-Hoby den 26 april ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, Calegula, Hoby GIF Dam, Hällaryd Dam

Skadorna var många i Hoby GIF denna kväll

Det var på ett vindpinat Bräknevallen som Hoby GIF mötte Hällaryds IF i Div 4 Tingsryd Dam, en isande kall nordostlig vind som innebar att Hoby GIF spelade med vinden i ryggen under den första halvleken. Hällaryds IF gick till pausvila med en 0-1 ledning, men Hoby GIF kvitterade direkt efter avspark av den andra halvleken. Hällaryds IF tog sedan alltmer hand om spelet, och när domarens signal förkunnade att matchen var slut, visade resultattavlan en 1-4 seger till Hällaryds IF. Hoby GIF drabbades av ett antal skador under matchen, som i praktiken tömde avbytarbänken, vi får hoppas att några av tjejerna hinner bli skadefria innan nästa match.