2016-04-03: Smakprov från matchen Växjö Lakers HC – Skellefteå AIK 3-2 SD

VÄXJÖ, SVERIGE - 3 APRIL 2016 : Växjö lagkamrater fira med 3-2 målskytten Växjö 60 Erik Josefsson under matchen i SM-semifinal mellan Växjö och Skellefteå på Vida Arena i VÄXJÖ den 3 april ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, SM-semifinal, Växjö, Skellefteå jubel jublande glad glädje lycka happy happiness celebration celebrates

VÄXJÖ, SVERIGE – 3 APRIL 2016 : Växjö lagkamrater fira med 3-2 målskytten Växjö 60 Erik Josefsson under matchen i SM-semifinal mellan Växjö och Skellefteå på Vida Arena i VÄXJÖ den 3 april ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från SM-semifinal match 2 Växjö Lakers HC – Skellefteå AIK 3-2 sudden.  Totalt finns det 48 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency,

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.