Välbevakad kvalmatch till HockeyEttan

OLOFSTRÖM, SVERIGE - 11 MARS 2016 : Jonas Gustafsson från Bildbyrån jobbade denna kväll för Blekingesport under matchen i Kval till HockeyEttan mellan Olofström och Mörrum på HBM Arena i OLOFSTRÖM den 11 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, Kval till HockeyEttan, Olofström, Mörrum

OLOFSTRÖM, SVERIGE – 11 MARS 2016 : Jonas Gustafsson från Bildbyrån jobbade denna kväll för Blekingesport under matchen i Kval till HockeyEttan mellan Olofström och Mörrum på HBM Arena i OLOFSTRÖM den 11 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Matchen i kvalet till HockeyEttan mellan Olofströms IK och Mörrums GoIS IK under fredagskvällen var lika välbevakad som en SHL match i ABB Arena Karlskrona när såväl jag som Jonas Gustafsson från Bildbyrån var på plats i HBM Arena. Jonas jobbade för kvällen för Blekingesport och pumpade ut bilder på webben på Blekingesport (BLT.se o Sydostran.se) under matchen. Skrivande sportjournalist för kvällen på Blekingesport var Björn Skarpsvärd.

Normalt sett brukar man få skruva upp ISO-talet när man går ner i seriesystemet, men i Olofström är det så starkt ljus i HBM Arena så där får man faktiskt skruva ner ISO-talet gentemot när man är på SHL-matcher, otroligt. Mörrum stod tills sist som vinnare med 3-5.

Ikväll blir det Play Off till SHL direktkval mellan Tingsryds AIF och Leksands IF i Nelson Garden Arena.

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.