2017-06-21: Smakprov från matchen Hoby GIF – Kristianopels GoIF 1-3

2017-06-21 Hoby GIF - Kristianopels GoIF

Hoby GIF förlorade kvällens hemmamatch på Bräknevallen mot Kristianopels GoIF med 1-3 (0-2).

Hoby inledde bäst och och flyttade från första spark upp spelet på Kristianopels planhalva, men utan att skapa några egentliga målchanser. Istället kunde Kristianopel ta ledningen efter 18 minuters spel genom Hugo Blomkvist. Målet var startpunkten för en Kristianopeldominans där Hoby hade svårt att få till något egentligt eget spel. När väl Hoby började repa mod slog Kristianopels Hugo Blomkvist till igen med sitt andra mål för kvällen i den 39:e matchminuten. Hoby försökte få till en reducering innan pausvilan, men närmare än en boll i stolpen från nära håll efter hörna, kom inte Hoby.

Hoby startade friskt i den andra halvleken i jakten på en reducering, med solen och vinden i ryggen, men Hugo Blomkvist gav Hoby en kalldusch genom att göra sitt och Kristianopels tredje mål för kvällen i den 49:e matchminuten. Målet kom till efter det att bollen hade träffat en täckande Hobyspelare och ändrat riktning som totalt ställde Andreas Johansson i Hobymålet. Hoby gav inte upp utan fortsatte att jaga en reducering, vilket gav ytor för Kristianopels kontringar. Det skulle komma en reducering, men först i den 79:e matchminuten genom, men närmare än så kom inte Hoby trots 8-9 minuters tilläggstid pga ett antal skador under den andra halvleken.

Kristianopels Hugo Blomkvist håller upp tre fingrar mot den egna avbytarbänken efter sitt tredje mål i matchen

Kristianopels Hugo Blomkvist håller upp tre fingrar mot den egna avbytarbänken efter sitt tredje mål i matchen

 
© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.