2017-06-02: Smakprov från matchen Hoby GIF – Asarums IF FK U 2-1

Hobys Ahmad Al-Sayed Ali fira sitt andra mål för dagen

Hobys Ahmad Al-Sayed Ali firar sitt andra mål för dagen

 

Hoby GIF tog emot Asarums IF FK U på Bräknevallen under fredagskvällen för match i division 5 Blekinge. Det var ett minst sagt köldslaget Bräknevallen som tog emot publik och spelare denna kväll. Matchen slutade med uddamålsseger för Hoby GIF med 2-1.

Viktor Holgersson fick utgå redan efter några minuter efter en närkamp där Asarums Erik Hägerström gick tufft in i duellen, vilket renderade honom ett gult kort. Jamahl Alsaleh ersatte Viktor Holgersson. Lagen skapade ett par chanser var, Asarum hade bl a ett skott i utsidan av stolpen, men halvleken slutade mållös.

Men det skulle bli mål i matchen, i den 51:e minuten kunde Hobys Ahmad Al-Sayed Ali nicka in 1-0 efter ett inlägg från Tim Tlatlik, ett mål som föregicks av ett fint anfall. När sedan huvuddomaren fick en sträckning i låret fick han byta domarsyssla med den ena linjemannen, och spelet kunde fortsätta. I den 78:e minuten vände Hobys Ahmad Al-Sayed Ali upp i straffområdet och gjorde sitt och Hobys andra mål i matchen fram till 2-0. Hoby fick då segervittring medan Asarum jagade en reducering, varför Asarum pressade tillbaka Hoby. Reduceringsmålet kom också efter 84 minuter genom Asarums Merlind Alushani, men trots en slutforcering från Asarums sida, kunde Hoby hålla undan och vinna matchen med 2-1.

1 ping

  1. […] Mer om matchen samt matchbilder hittar ni här >>> […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.