2017-04-12: Smakprov från matchen Växjö IBK – Mullsjö AIS 6-5

2017-04-12 Växjö - Mullsjö

Växjö IBK (Vipers) kvalificerade sig till SM-finalen i Globen genom att vinna semifinalserien mot Mullsjö med 4-1 matcher, motstånare i SM-finalen blir antingen Falun eller Storvreta, just nu är det fördel Falun i den matchserien. Gårdagens match i Fortnox Arena i Växjö slutade med 6-5 seger för Växjö. 

Totalt finns det 65 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency.

Jag vill passa på att tacka Växjö Vipers som klubb, dess funktionärer, publik och inte minst Vipers spelare för säsongen i Fortnox Arena där jag har bevakat matcherna med mina kameror för Pic-Agencys och SSL’s räkning.

Lycka till Vipers i Globen i SM-finalen!

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.