2016-11-04: Smakprov från matchen KRIF Hockey – Nybro Vikings IF 3-2 OT

KRIF 24 Hampus Olsson landar ovanpå Nybro målvakt 37 Oskar Sehlstedt inne i målburen under matchen i HockeyEttan mellan KRIF och Nybro på Soft Center Arena i Kallinge den 4 November ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

KRIF 24 Hampus Olsson landar ovanpå Nybro målvakt 37 Oskar Sehlstedt inne i målburen under matchen i HockeyEttan mellan KRIF och Nybro på Soft Center Arena i Kallinge den 4 November ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från matchen mellan KRIF Hockey – Nybro Vikings IF 3-2 OT i HockeyEttan. Totalt finns det 70 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency.

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.