2016-10-18: J20 Elit: Smakprov från matchen Mörrums GoIS IK – IF Troja/Ljungby 2-3

Linjeman Martin Brandt gör "sälen" medan huvuddomare Mikael Söderlund bistår under matchen i J20 Elit mellan Mörrum och Troja på Jössarinken i MÖRRUM den 18 Oktober ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Linjeman Martin Brandt gör ”sälen” medan huvuddomare Mikael Söderlund bistår under matchen i J20 Elit mellan Mörrum och Troja på Jössarinken i MÖRRUM den 18 Oktober ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från J20 Elit mellan Mörrums GoIS IK – IF Troja/Ljungby 2-3 .Totalt finns det 52 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency och på Mörrum Hockeys hemsida.

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.