2016-10-02: Smakprov från matchen KRIF Hockey – HC Dalen 7-1

KRIF 10 Castan Sommer skriekr ut sin glädje efter KRIF 9 Sebastian Bengtsson (ej i bild) 7-1 m,ål under matchen i HockeyEttan mellan KRIF och Dalen på Soft Center Arena i Kallinge den 2 oktober ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

KRIF 10 Castan Sommer skriker ut sin glädje efter KRIF 9 Sebastian Bengtsson (ej i bild) 7-1 m,ål under matchen i HockeyEttan mellan KRIF och Dalen på Soft Center Arena i Kallinge den 2 oktober ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer lite smakprov från matchen mellan KRIF Hockey och HC Dalen i HockeyEttan från i söndags i Soft Center Arena, en match som KRIF Hockey vann med 7-1.

Totalt finns det 89 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency,

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.