2016-10-01: Johan Markussons tröjceremoni

Lakejernas ordförande Johan Eliasson överlämnade en gåva till den forna lagkaptenen Johan Markusson under tröjceremionin under matchen i SHL mellan Växjö och Luleå på Vida Arena i VÄXJÖ den 1 oktober ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Lakejernas ordförande Johan Eliasson överlämnade en gåva till den forna lagkaptenen Johan Markusson under tröjceremonin under matchen i SHL mellan Växjö och Luleå på Vida Arena i VÄXJÖ den 1 oktober ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

I samband med gårdagens match i SHL mellan Växjö Lakers och Luleå Hockey i Vida Arena hedrades den före detta lagkaptenen #38 Johan Markusson genom att hans tröja hissades upp i taket och tröjnummer 38 ”pensionerades”.

Bilderna finns uppladdade från ceremonin hos bildbyrån Pic-Agency,

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.