Generalrepetitionen med målburskameran avklarad

10 Castan Sommer puck är på väg in över axeln på Nybro målvakt 25 Alexander Johansson underträningsmatch mellan KRIF och Nybro på Soft Center Arena i Kallinge den 9 september ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, Träningsmatch, KRIF, Nybro

10 Castan Sommer puck är på väg in över axeln på Nybro målvakt 25 Alexander Johansson under träningsmatchen mellan KRIF och Nybro på Soft Center Arena i Kallinge den 9 september ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Igår kväll var det sista chansen att testa målkameran innan seriepremiären i HockeyAllsvenskan den 14:e nästa vecka mellan Tingsryd och Södertälje i Nelson Garden Arena. Jag fick de svar jag ville ha, och nu är det bara en mindre justering av den fysiska lådan innan allt är perfekt.

Man kan också ta bilder på händelser från en annan vinkel ibland

Man kan också ta bilder på händelser från en annan vinkel  ibland under träningsmatchen mellan KRIF och Nybro på Soft Center Arena i Kallinge den 9 september ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Plock av Nybro målvakt 25 Alexander Johansson under träningsmatch mellan KRIF och Nybro på Soft Center Arena i Kallinge den 9 september ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, Träningsmatch, KRIF, Nybro

Plock av Nybro målvakt 25 Alexander Johansson under träningsmatchen mellan KRIF och Nybro på Soft Center Arena i Kallinge den 9 september ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.