2016-05-23: Dam: Hoby GIF – Urshults IF 3-1

Elin Håkansson firar sitt 3-1 mål med lagkamraterna

Elin Håkansson firar sitt 3-1 mål med lagkamraterna

Hoby GIF besegrade Urshults IF ikväll på Bräknevallen med 3-1 (1-0) och lämnade därmed sistaplatsen i tabellen till just Urshults IF. Hoby kunde ta ledningen i den första halvleken efter mål av Carina Grüner på straff i 10:e matchminuten. Hoby förde spelet under resten av halvleken i medvinden.

I den andra halvleken kunde nyförvärvet Emma Svensson efter motlägg med Urshults målvakt Lisa Woods lägga in 2-0 i ett övergivet mål efter 50 minuter. Urshult kunde reducera efter en soloraid av Felicia Hellberg i den 70:e matchminuten, men Hobys replik kom fem minuter senare när Elin Håkansson på egen hand tog sig igenom Urshults försvarslinje och kunde placera in bollen bakom Lisa Woods i Urshultsmålet. Hoby bevakade sedan sin 3-1 ledning under den avslutande kvartens spel.

1 ping

  1. […] Ikväll besegrade Hoby GIFs damlag Urshults IF damlag med 3-1 på Bräknevallen, vilket innebar den första trepoängaren för något av de två A-lagen för herrar och damer, tillika säsongens förts trepoängare totalt. Läs mer om matchen här >>> […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.