2016-03-27: Smakprov från matchen Karlskrona HK – AIK 4-1

KARLSKRONA, SVERIGE - 27 MARS 2016 :  Karlskrona 49 Filip Cruseman och Karlskrona 22 Alexander Bergström skrek ut sin glädje när SHL platsen var säkrad under matchen i SHL mellan Karlskrona och AIK på ABB Arena Karlskrona i KARLSKRONA den 27 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, SHL, Karlskrona, AIK jubel jublande glad glädje lycka happy happiness celebration celebrates

KARLSKRONA, SVERIGE – 27 MARS 2016 : Karlskrona 49 Filip Cruseman och Karlskrona 22 Alexander Bergström skrek ut sin glädje när SHL platsen var säkrad under matchen i SHL mellan Karlskrona och AIK på ABB Arena Karlskrona i KARLSKRONA den 27 mars ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på match- och jubelbilder från direktkvalet till SHK mellan Karlskrona HK och AIK som slutade med 4-1 segern i match 5 samt 4-1 seger i matchserien till Karlskrona HK, och därmed var SHL-platsen säkrad för säsongen 2016/2017.  Totalt finns det 89 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency,

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.