2016-02-10: Smakprov från matchen KRIF Hockey – Västerviks IK 0-2

KALLINGE, SVERIGE - 10 FEBRUARI 2016 :  Västervik 42 Oskar Drugge fira sitt 0-1 mål med Västervik 8 Victor Lindman och Västervik 21 Victor Öhman under matchen i AllEttan mellan KRIF och Västervik på Soft Center Arena i Kallinge den 10 februari ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency ) Nyckelord Keywords: Sport, AllEttan, KRIF, Västervik

Västervik 42 Oskar Drugge firar sitt 0-1 mål med Västervik 8 Victor Lindman och Västervik 21 Victor Öhman under matchen i AllEttan mellan KRIF och Västervik på Soft Center Arena i Kallinge den 10 februari ( Foto: Lars Nilsson / Pic-Agency )

Här kommer ett litet smakprov på matchbilder från matchen KRIF Hockey – Västerviks IK 0-2. Totalt finns det 59 bilder uppladdade från matchen hos bildbyrån Pic-Agency,

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.