2016-01-21: Smakprov från matchen Växjö Lakers HC – Örebro HK 4-3 SD

Ville Leino

Ville Leino

Här kommer ett smakprov på matchbilder från matchen Växjö Lakers HC – Örebro HK 4-3 efter sudden. Robert Rosén uppmärksammades då han nu har gjort 400 match i Lakerströjan, men det var först några minuter in i den tredje perioden som Växjö tände till på allvar när Richard Gynge frispelad reducerade till 1-2. Det var mycket Växjö i den tredje perioden där Växjö till sist lyckades kvittera till 3-3 och ta matchen til lsudden. Väl i sudden trampade nyförvärvet Ville Leino runt sin motståndare och bröt sig in framför Örebros målvakt Julius Hudacek, och på returen kunde Calle Rosén gör det för hemmapubliken förlösande segermål och därmed stannade ”bonuspoängen” i Växjö.