Sportbilder 2017

Leksands målvakt Tex Williamsson försöker nå Tingsryds 21 Mats Josten Frøshaug skott utan att lyckas vilket innebar 1-0, Tingsryd 21 Mats Josten Frøshaug , Leksands 10 Johannes Johannessen , Leksands 16 Fredrik Lindgren och Leksands 11 Martin Karlsson kan alla konstatera att målet är ett faktum under matchen i HockeyAllsvenskan mellan Tingsryd och Leksand i Nelson Garden Arena den 13 oktober i TINGSRYD ( Foto: Lars Nilsson / Frilansfotograferna )

Det har blivit många bevakningar av olika sportevenemang under 2017, och här kommer ett axplock av alla de bilder som jag har tagit under året i SSL (innebandy), HockeyEttan, HockeyAllsvevenskan, CHL (ishockey) och SHL (ishockey).

Utöver detta har jag bevakat lokal fotboll, hästsport samt ishockey längre ned i seriesystemet, men någonstans var jag tvungen att begränsa mig när jag tog fram dessa bilder för 2017.

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!