2017-10-09: Gotlandsbilder från vecka 40

Visby innerstad på Gotland den 4 oktober ( Foto: Lars Nilsson / Calegula Foto )

Under vecka 40 har jag haft semester och befunnit mig på Gotland, och det var mitt första besök på ön. Givetvis hade jag delar av min kamerautrustning med mig och passade på att fotografera de ställen som vi besökte. Det var som sagt semester, så det blev mer fotografering av semesterkaraktär än av frilanskaraktär, så det fanns inget utrymme för fotosessioner i tidigt morgonljus, solnedgångar eller mörkerfoto, det får vänta till en annan gång.

Bilderna från färjeturerna är tagna med en kompaktkamera, övriga bilder med mina systemkamerautrustningar där merparten av bilderna är tagna med en Canon 1DX Mark II med Sigma 120-300 f/2.8 plus Extender Sigma 1.4 och med en Canon 1D Mark IV med Canon 24-70 f/2.8.

Efter gallring i det digra bildmaterialet så hittar ni drygt 500 bilder nedan, och har ni inte varit på Gotland, kan jag varmt rekommendera det!

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!