2017-06-17: Smakprov från matchen Hoby GIF – FK Karlshamn United 1-4

2017-06-17 Hoby GIF - FK Karlshamn United

Hoby GIF tog emot FK Karlshamn United på Bräknevallen i en tidig seriefinal, en match som slutade med Karlshamnsseger 1-4 (0-0).

Den första halvleken slutade mållös, mycket tack vare ett par högkvalificerade räddningar av Andreas Johansson i Hobymålet, men Hoby hade också en riktigt het målchans. Den andra halvleken hade knappt hunnit börja innan Karlshamns Ilir Alaj gjorde 0-1, Karlshamn utökade ledningen i 50:e matchminuten på straff genom Denis Jahic, en straff som linjemannen signalerade för från sidlinjen. Även 0-3 skulle komma efter en snabb frispark från mittlinjen som friställde Ilir Alaj som kunde kontrollerat lägga in bollen bakom Andreas Johansson i Hobymålet.

Adam Kronberg kunde sedan reducera Karlshamns ledning till 1-3, och Hoby hade också ett jätteläge att reducera till 2-3, men Ognjen Sokcic gjorde en jätteparad i Karlshamsnmålet. Istället för 2-3 där, kunde Ilir Alaj fastställa slutresultatet till 1-4, Ilir Alajs tredje mål i matchen. I slutminuterna viftade ånyo linjemannen för en straff till Karlshamn, men denna gång fick han inte med sig huvuddomaren i den bedömningen. Karlshamns seger innebär att man har tagit ett rejält grepp om serieledningen.

Ilir Alaj laddade upp strax innan matchstart med korv och bröd, en uppladdning som innebar hattrick!

© Alla bilder är skyddade av upphovsrätten och får inte laddas ned utan tillstånd!

1 ping

1. […] Idag bevakade jag matchen Hoby GIF – FK Karlshamn United på Bräknevallen, matchbidler samt ett kortare referat hittar ni här >>> […]

Lämna ett svar till Dagens fotoknäck: Hoby GIF – FK Karlshamn United 1-4 » Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.